Referenties

Referenties
Reviews

Wat onze klanten zeggen

U kunt hierlangs reviews lezen van vorige klanten om te zien wat anderen van onze diensten vinden. Elke review is geschreven door een echte klant die ervaring heeft met onze diensten en is bedoeld om anderen te helpen.

0 +
Klanten geholpen
Marc heeft een enorme kennis op het gebied van logistieke technologie. Hij excelleerde in het definiëren van pragmatische oplossingen voor problemen waarmee anderen lang worstelden. Als manager was Marc in staat om sterke teams te bouwen, hij is een echte ‘people manager’.
Radboud Olde Scheper
Klant
Marc en ik werkten samen bij Cimpress. Hij was mijn businesspartner en zorgde voor de requirements en het ontwerpen van al onze initiële Supply Chain-implementaties van SAP. Marc heeft de unieke balans in bedrijfsproceskennis en -technologie, waardoor hij een grote aanwinst is voor elk ERP-implementatieproject.
Greg Disco
Klant

Rust en Overzicht brengen bij Bedrijven en Organisaties

Eigenaar Marc Nelissen van SLIMlogical heeft al wat aardig rust en overzicht gebracht bij bedrijven en organisaties. Door lijnen kort te houden, actief te verbinden en talentvolle medewerkers te motiveren in een open en eerlijke atmosfeer, hebben opdrachtgevers op strategisch alsmede op operationeel vlak meer perspectief gekregen. Veel tevreden  referenties zijn te vinden in het trackrecord van het interim en project management van SLIMlogical. Marc Nelissen laat graag zijn klanten en opdrachtgevers aan het woord.

SLIMlogical – the smart choice