Referenties

Eigenaar Marc Nelissen van SLIMlogical heeft al wat aardig rust en overzicht gebracht bij bedrijven en organisaties. Door lijnen kort te houden, actief te verbinden en talentvolle medewerkers te motiveren in een open en eerlijke atmosfeer, hebben opdrachtgevers op strategisch alsmede op operationeel vlak meer perspectief gekregen. Veel tevreden  referenties zijn te vinden in het trackrecord van het interim en project management van SLIMlogical. Marc Nelissen laat graag zijn klanten en opdrachtgevers aan het woord.

SLIMlogical – the smart choice

{

Marc heeft een enorme kennis op het gebied van logistieke technologie. Hij excelleerde in het definiëren van pragmatische oplossingen voor problemen waarmee anderen lang worstelden. Als manager was Marc in staat om sterke teams te bouwen, hij is een echte ‘people manager’.

Radboud Olde Scheper

Managing partner Riverland Supply Chain Consultancy (Bavel, Nederland)
{

Marc is proactief, denkt aan de klant en overziet de algehele processen van het bedrijf. Hij is een verantwoordelijk persoon, niet bang voor uitdagingen en staat open voor verbeteringen. De projecten waaraan we samen gewerkt hebben, zijn succesvol uitgevoerd onder zijn supervisie. Hij is de persoon die waarde toevoegt aan het bedrijf, op een professionele en persoonlijke wijze.

Mladen Mitev

Manager Operations & Technology Zünd Benelux, (Eersel, Nederland)
{

Ik heb het genoegen gehad om met Marc in verschillende rollen te werken tijdens onze tijd samen bij Cimpress. Ik vond Marc slim, pragmatisch en consistent constructief. Ook was hij altijd oplossingsgericht, zelfs onder moeilijke omstandigheden. Marc zijn competenties en professionaliteit leverden hem het respect op van iedereen die met hem samenwerkte, zijn persoonlijkheid maakt hem een natuurlijke en effectieve medewerker.

Hal Taylor

Director Software Engineering X-Rite (Zürich, Zwitserland)
{
Marc en ik werkten samen bij Cimpress. Hij was mijn businesspartner en zorgde voor de requirements en het ontwerpen van al onze initiële Supply Chain-implementaties van SAP. Marc heeft de unieke balans in bedrijfsproceskennis en -technologie, waardoor hij een grote aanwinst is voor elk ERP-implementatieproject.

Greg Disco

VP, Technology & Transformation Vistaprint, (Waltham, MA, Verenigde Staten)
{
I would like to thank you VERY much for the work and for helping us to land at the right mindset. The team is on top of many remarks made by you, and for sure, we will keep you posted of the achievements.

Pedro Ajauro

Supply Chain Manager Danone Nutricia (Haps, Netherlands)
DocMorris
Chat openen
1
Kan ik je helpen?